Våra fina användare som har påbörjat sin rehabresa

Masano Health digital rehab 

Jag fick förmånen att vara med på Masano Healths nya satsning, digital rehab under fyra veckor i juli-augusti. Jag tycker upplägget är mycket bra och för egen del var det perfekt, att få denna rehab och möjlighet till nya/andra träningsmetoder och samtal. På dessa fyra veckor blev jag betydligt piggare, smidigare och aktivare. Skulle utan tvekan ta en sådan här digital vistelse igen och rekommenderar verkligen personer under rehab att haka på. Ett väldigt bra komplement mellan rehab på hemmaplan via Närhälsan och klimatvård utomlands. 

 

Claes Söderling, AS-reumatiker 

TESTIMONIAL 

 

Att få möjligheten att under flera veckor i rad arbeta tillsammans med teamet i Masano Health gjorde mig väldigt gott. 
Ett team bestående av olika expertiser som alla är extremt kunniga om kroniska tillstånd gav mig möjligheten att ta tillbaka styret över mitt liv.  

Träning utifrån mig, med professionell fysioterapeut, där det finns möjlighet till feedback på både träningen och min allmänna hälsa, både via chatt och videosamtal. 
Kompletterat med video samtal med arbetsterapeut och samtalsterapeut gjorde upplevelsen komplett. Att dessutom få lov att "träffa" övriga deltagare via grupp-videomöten gav det där lilla extra. Att känna att jag inte är ensam i min "kamp" mot mina sjukdomar gör gott för själen. Samtalen med samtalsterapeuten gav mig en större förståelse till varför jag gör som jag gör i många situationer, och det gör det lättare att acceptera det.  

Dessa veckor krävde stort engagemang från mig, men i och med att jag kunde utföra det ifrån mitt eget hem, utan att behöva resa någonstans, kunde jag spara mycket energi.  

Stor generositet från teamet i tillgänglighet.  

Just att det är ett team av flera olika yrkesgrupper, samt att det pågår kontinuerligt under flera veckor, gör det här till alternativ som är överlägset det man får via primärvården.  

  

  

Jessica Kvinna, 43 år, Göteborg 
Ankyloserande Spondylit (reumatiskt) samt Ehler Danlos Syndrom (överrörlig)