Chatt - Kommunikationscentralen och Mail från Masano/Kaddio

Chatten - Kommunikationscentralen

I samband med din inskrivning kommer det att öppnas både en chatt med hela teamet och dig, samt en chatt för varje behandlare. I chatten kan vi kommunicera med varandra med både text, dokument och videos. Tex kommer du få din rehabplanering utskickad i chatten efter teaminskrivningen, om du får ett individuellt träningsprogram från arbetsterapeuten och/eller fysioterapeuten kommer även detta finnas för dig att tillgå genom chatten. Chatten går via journalsystemet och är således en helt säker kanal, vilket också gör att du behöver logga in med hjälp av ditt Bank-id.  

När du önskar kontakta oss, antigen som enskilda behandlare eller som team, gör du det lättast via chatten. Vi svarar dig så fort vi kan, på vardagar alltid inom 24 timmar. Vid eventuell sjukfrånvaro kontaktar du din kontaktperson via chatten.

 Här ser du en liten film över chatten och hur du använder den;

 

Mail från Masano/Kaddio;

Formulär som du skall besvara kommer att komma som ett mail. När du "klickar " på masano.kaddio.com ombeds du att logga in med ditt bank-id, meddelandet eller formuläret ligger alltså i journalsystemet. När du tex besvarar formuläret gör du det direkt i din journal.

Här ser du ett exempel på hur det ser ut när du får ett mail;