E-rehabilitering på Masano Health

Tanken med Masano Health är att ingen som behöver rehabilitering ska behöva stå utan. Vi har haft en tid bakom oss där mycket av rehabiliteringen varit helt stängd, men redan långt tidigare var rehabiliteringen i Sverige ojämlik och mycket varierande. Genom att erbjuda e-rehabilitering vill vi ge alla möjlighet till god rehabilitering tillsammans med ett erfaret team - utan att behöva vänta.

Så, Välkommen till oss!  Och, Stort lycka till på din rehabiliteringsresa! 

Du som tidigare har varit på rehabilitering, kommer troligtvis känna igen en hel del - Masanos rehabilitering är likt en riktigt bra interdisciplinär rehabilitering, men ändå inte. Vi kommer tex tillsammans aktivt arbeta med att implementera rehabiliteringen i din vardag för att uppnå långsiktiga förbättringar.

IMG-2500.jpeg

Du kommer ha ett antal verktyg som du inte arbetat med innan som digitala träningsprogram, digitala liveträningar och kursplattformen. Men det som vi anser är det viktigaste är att vi gör detta tillsammans - våra team och Du. Interaktionen är central.

Du har en del fasta tider att ta hänsyn till varje vecka. Därutöver bokar du dina egna tider till dina behandlare. Ditt schema lägger vi upp efter din vardag och vi finns lättillgängliga. Vi finns hela tiden här för att stötta dig, så vi hoppas att du är lika inspirerad som vi att köra  igång.