Dokument COPM. Förbered din rehabilitering

Till teaminskrivning; Fundera igenom och bestämma dig för två aktiviteter som du vill att vi tillsammans arbetar med under både den intensiva perioden av din rehabilitering och framöver under uppföljningen. Aktiviteterna kan vara två fysiska, eller en fysisk aktivitet och en aktivitet som ryms inom fritid, familj eller sysselsättning. Att tänka kring dessa aktiviteter är ett angeläget arbete och det kan vara positivt att ta med nära och kära i arbetet. Det skall vara aktiviteter som direkt eller indirekt tillför mer livskvalitet och hälsa i din vardag och leder till att vardagen blir lite bättre och lite lättare. De skall också vara konkreta och gärna.

Exakt hur vi utformar vårt arbete kring dina aktiviteter bestämmer vi under det inledande team-mötet! 
Det viktigaste är att dessa aktiviteter utgår från dig, dina behov och din vardag tex: mätbara.

measure-1509707_1920.jpeg

Jag vill börja ta långpromenader - en bättre kondition kommer ge mig mer ork till familj och arbete, samt att min fru gärna följer med mig på promenaderna. Jag vill gärna ha ett uppvärmningsprogram och mitt mål är 45 min/dag.

 

Jag har tagit bort för många "må bra"-aktiviteter i mitt liv nu och vill därför verkligen börja sjunga i kör igen. Jag tycker det är jobbigt att gå tillbaka dit när jag varit bort länge, men jag vet att det ger glädje. 

Jag vill börja rida igen, men först behöver jag stärka ryggen. Så egentligen är det två aktiviteter som jag vill coachas in i. 1: Träningsprogram för att kunna ta upp ridningen igen. 2: Komma igång med ridningen igen.

Jag vill göra en plan för att komma tillbaka till arbetet på 50% med målsättning på 100%.

Jag vill börja gå på gym 2 ggr/veckan.

Under nästa flik finner du ett enkelt dokument som du kan använda för att arbeta och fundera över dina egna aktiviteter, vill du får du gärna dela det med oss!