top of page
PHOTO-2020-08-26-10-04-31 (2).jpg

Rehabilitering

Vi vet att god rehabilitering gör skillnad!

Vi erbjuder interdisciplinär rehabilitering där vårt team av kompetenta medarbetare arbetar med dig som patient genom vår digitala plattform. Arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens rekommendationer och riktlinjer på ett tillgängligt, jämlikt och patientcentrerat sätt. När du bäst behöver det – implementerat i vardagen! 

Image by Emma Simpson

VÅRA PROGRAM

Få rehab i världsklass vart du än befinner dig, på dina villkor

ME/CFS

Masano Health 100 % digitala program riktad mot ME/CFS ger dig som är drabbad en unik möjlighet att arbeta med ett erfaret team utifrån dina förutsättningar, i din närmiljö.  Ett program med lika många ansikten som deltagare. 

POST COVID

Ett starkt individualiserat program som anpassar sig och växer med förbättrat mående. I den ännu pågående pandemin står det tydligt att många som har blivit drabbade av Covid -19 också har ett långtgående rehabiliteringsbehov.  Vi hjälper dig med ett program baserat på individuella möten med våra medarbetare och gruppaktiviteter i mindre grupper. 

NEUROLOGI

Träning ger resultat och gör skillnad! Med Masanos team “hemma hos dig” sparar du värdefull ork och tid till träning, kunskap och möten och får ut mer av din rehabilitering! Rehabiliteringen ges av våra multimodala team i enlighet med Socialstyrelsens rekommendationer och riktlinjer. 

REUMATISK SJUKDOM

 Masanos teamrehabilitering  lämpar sig både för dig som nyligen fått en reumatisk diagnos och behöver kunskap, behandlarkompetens och verktyg för att hantera denna, och för dig som haft din diagnos längre och som söker mer utbildning, nya strategier i din hemmiljö, och inspiration för fortsatt träning. 

FAQ

Få svar på vanliga frågor om Masano e-rehab 

bottom of page